Ampute Futbol A Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası için kolları sıvadı!

Ampute Futbol A Milli Takımı, 1-8 Haziran tarihleri arasında Fransa'nın Haute Savoie Şehri’nde düzenlenecek olan Ampute Futbol Avrupa Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor.

Ampute Futbol A Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası için kolları sıvadı!
Yayınlanma:

Ampute Futbol A Milli Takımı, Teknik Direktörü İsmail Temiz, şampiyona öncesinde yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Temiz, Çorum'daki kamp sürecinde yoğun bir tempoda çalıştıklarını ve bu süreçte desteklerini esirgemeyen kişi ve kurumlara teşekkür etti. Çorum Milletvekilleri Yusuf Ahlatçı ve Vahit Kayrıcı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Vali Zülkif Dağlı, Çorumspor Başkanı Oğuzhan Yalçın ve Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere'nin yanı sıra, Çorum halkına da misafirperverlikleri için teşekkürlerini ileten Temiz, bu desteğin kendilerine güç verdiğini belirtti.

hoca.jpg

Milli takımın çalışmalarına Riva Milli Takım Tesisleri'nde başladıklarını ve bugüne kadar aile ortamında yoğun bir tempoda çalıştıklarını vurgulayan Temiz, antrenmanlardan memnuniyetini dile getirdi. Ayrıca, hazırlık sürecinde İngiltere ve Özbekistan ile yapılan maçlarla genç kardeşlerin de milli formayı giyme fırsatı bulduğunu ifade etti.

Ampute Futbol A Milli Takımı olarak Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve şampiyonluk yaşamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Temiz, takım olarak tek hedeflerinin şanlı bayrağımızı zirveye taşımak olduğunu vurguladı. Bu hedef doğrultusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya'nın destekleriyle, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alparslan Erkoç ile birlikte çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.